Accident…

Azi am facut un mic accident. Circulam cu viteza regulametara (aproximativ 45km/h) prin Cluj-Napoca, un meserias intr-un Audi negru mi-a taiat calea, desi nu avea voie sa vireze la stanga, am franat si bineinteles am derapat pe jeg-ul de pe strazi.

Dupa ce m-am rotit cu 90 de grade am reusit sa redresez masina, cu ajutorul unui Logan oprit regulametar la semafor; intersant e ca am lovit masina respectiva cu spatele :), apoi am pierdut un pic din viteza si m-am oprit usurel intr-un stalp de semafor.

In concluzie, sunt vinovat conform legilor din .ro (meseriashul cu Audi bineinteles ca a disparut):  360 RON sau 180 RON in 24 ore. Logan-ul meu e un pic avariat in partea din spate, spoiler, faruri, caroserie…. si acum 1 luna de abia am reparat (m-a pocnit o blonda care nu a vazut ditamai masina oprita in fata ei).

Bleah!

PS. O nota buna despre Politie: am sunat la 112, domnisoara care a raspuns a rutat convorbirea rapid la Politia Cluj-Napoca, in 20 de minute a venit un angajat al Politiei sa faca constatarea. Foarte amabil, a asculatat ce s-a intamplat, a facut constatarea avariilor la cele doua masini si ne-a dat procesele verbale sa le completam. Dupa completare ne-a explicat frumos si clar ce trebuie sa facem in continuare (copii dupa acte, asigurator…). Sincer nu ma asteptam sa fie asa expeditiv, credeam ca o sa umblu toata ziua dupa o constare. Deci totusi se poate si in .ro …

6 comentarii la „Accident…”

 1. Bine ca a fost doar unul mic.
  Intr-adevar este o adevarata arta sofatul pe strazile din RO.
  Pacat ca tot cei corecti sunt buni de plata.:(

  1. Eh, acum sincer nici eu nu am fost chiar corect… nu am adaptat viteza la conditii de carosabil umed si ninsoare usoara.
   Ideea e ca oricum tipul asta de accidente in care pica de vinovat cineva care nu este, poti sa le dovedesti numai in instanta.
   A propos, polistul a spus ca mai bine intram in Audi-ul ala. 🙂
   Data viitoare asa o sa fac, nu mai franez ci accelerez. Fara mila!:)

 2. In vreme de criza distractia e scumpa. Gandeste-te ca ai avut parte de adrenalina pe gratis 😀 plata vine mai tarziu, asta e! Oricum, e un bun inceput de weekend, sa nu zici ca te plictisesti!
  Sanatate!

  1. Nu a patit nimeni nimic din fericire.
   Numai masina mi-a fost avariata.
   Ce a fost fain ca o venit o masina de la Rosal (curatenie pe strazi) si s-a apucat sa mature un omuletz bucatile de plastic de pe jos… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *